• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/agroupsigorta
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905415507200
ŞİP ŞAK SİGORTA


     BAGAJ SİGORTALARI

   
Ürün Kodu : BS
Üretici : GENERALİ
Ürün Özellikleri
“Bagaj Sigortası” seyahatinize eşlik edecek olan eşyalarınızı koruma altına alır.
        Detaylar
 
 
Detaylar

Bagaj Sigortaları

Seyahate çıkmadan önce yanınıza alacağınız şeyler, genellikle sizin için önemli olan, yanınızdan ayıramadığınız kişisel ve ihtiyaç duyduğunuz eşyalarınız olur. Seyahat sırasında ihtiyaç duyacağınız bu eşyaların kaybolması veya zarar görmesi sizin zor durumda kalmanıza neden olacaktır. İşte böylesi bir durumla karşı karşıya kalmamak için “Bagaj Sigortası” seyahatinize eşlik edecek olan eşyalarınızı koruma altına alır.

Kısaca, seyahat etmeye karar verdiğiniz andan itibaren sigortacınıza gidip bagajınızı sigortalatacağınız sigorta türüne bagaj sigortası denmektedir.

Neleri Kapsıyor?

Bagaj sigortası yaptırmak için öncelikle sigortacınıza hangi hallerde ve hangi zaman aralığı içerisinde bagajınızın korunmasını istediğinizi beyan etmeniz gerekmektedir. Örneğin, bagaj ve bagaj dışı kişisel eşyalarınızın otel gibi herhangi bir konaklama alanında bulunduğunuz sürece hırsızlık, yangın gibi zarar görebileceği durumlara karşı korunmasını talep ettiğinizde sigortanız bu durumlar için geçerli olacaktır.

Yoğun iş seyahatleri yapıyorsanız, önceliğiniz bilgisayarınız, kıyafetleriniz olabilir.

Tatil amaçlı seyahatleriniz çoğunluktaysa, tatil boyunca ihtiyacınız duyacağınız fotoğraf makinanız, kişisel eşyalarınız olabilir.

Bagaj sigortası, seyahatinizin başladığı ve bittiği yer arasında geçerli olup, belirlediğiniz tarihler arasındaki zaman sürecini ve coğrafi bölgeyi kapsamaktadır.

Seyahatiniz sırasında eşyalarınızın güvende olduğunu bilmek içiniz rahat olmasını sağlayacaktır.

 

TEKLİF İÇİN TIKLAYINIZ
 
ÜRÜN BROŞÜRÜ İÇİN TIKLAYINIZ

GENEL ŞARTLAR

Genel şartlar dokümanına ulaşmak için lütfen buraya tıklayın.

Sıkça Sorulan Sorular

Hırsızlıkta sonucu meydana gelen hasarın ödemesi ne zaman yapılır?

Çalınan sigortalı değerlerin bulunması için ilgili makamların yapacağı araştırmalar 30 gün içinde sonuçlanmadığı takdirde ilgili makamdan sigortalı değerlerin bulunamadığına dair yazılı belgenin sigortalıya teslimini takiben ödeme yapılır. Bununla birlikte sigortacı belirlenen tazminatı rizikonun gerçekleştiğini belirleyen bilgi ve belgelerin kendisine ulaşmasından itibaren 30 gün içinde ödemek zorundadır.

Yalnızca Hırsızlık teminatı alınabilmekte midir?

Yalnızca hırsızlık teminatı alınması mümkün olmayıp, Hırsızlık sigortası Yangın, Mühendislik gibi mal sigortalarına ek olarak alınabilen bir sigorta teminatıdır.