• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/agroupsigorta
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905415507200
ŞİP ŞAK SİGORTA


     BODYCART GÜVENLİK PAKETİ SİGORTASI

   
Ürün Kodu : BGPS
Üretici : AKSİGORTA
Ürün Özellikleri
Üzerine kayıtlı kartların veya teminat kapsamındaki kişisel eşyanın çalınması/kaybolması halinde Bodycard Kart Güvenlik Paketi zararlarını karşılasın
        Detaylar
 
 
Detaylar

Panik Yok Bodycard Var!

Üzerine kayıtlı kartların veya teminat kapsamındaki kişisel eşyanın çalınması/kaybolması halinde Bodycard Kart Güvenlik Paketi zararlarını karşılasın, senin için hayat kesintisiz devam etsin.

Çalınma/Kaybolma Zararları

Çalınma/Kaybolma Zararları

Kart kayıp/çalıntı bildiriminden önce, izinsiz harcama risklerinde oluşan zarar güvence altına altında.

Çilingir Hizmeti

Çilingir Hizmeti

Ev anahtarının kaybolması/çalınması ya da kazaen/hırsızlık sebebiyle kilit sisteminin hasar görmesi durumunda Bodycard çilingir hizmetiyle seninle

Ücretsiz Çekici Avantajı

Ücretsiz Çekici Avantajı

Bodycard ile araç arızalarında ya da trafik kazalarında 7/24 limitsiz ve ücretsiz çekici hizmetinden yararlanabileceğini unutma.

Yurt Dışı Güvenceleri

Yurt Dışı Güvenceleri

Poliçen uzaklarda da seninle. Yurt dışında kartlarının çalınması/kaybolması durumunda nakit avans avantajıyla tanışabilirsin.


 

Neler Güvende, Neleri Kapsar?

Bodycard Kart Güvenlik Paketi hırsızlık veya kaybolma durumlarında sana özel çözüm sunuyor.

Bodycard ile Neler Güvende?

  • Kartların
  • Kişisel Eşyan
  • Aracın

Teminatlar

  • Kart Çalıntı/Kaybolma
  • Kişisel Eşya Gasp/Kaybolma
  • Yurt Dışı Teminatları
  • Çekici
  • Çilingir

Neler Güvende, Neleri Kapsar?

Bodycard ile Neler Güvende?

Kartların

Kartlarının kapkaç sonucu çalınması ve kaybolması halinde iptal işlemleri ve iptal işlemi öncesi izinsiz harcama zararları, belirlenen limit kapsamında güvence altında.

Kişisel Eşyan

Anahtar, cep telefonu, cüzdan ve bagaj gibi kişisel eşyanın çalınması durumunda oluşan zararlarda poliçen devrede.

Aracın

Kaza ve arıza durumlarında sana 7/24 hizmet sunacak olan çekici hizmetiyle aracın da güvende.

Teminatlar

Kart Çalıntı/Kaybolma

Banka kartları için kayıp/çalıntı bildirimi ve bildirimden önce kartlarda meydana gelecek izinsiz harcamalar, 50.000 TL’ye kadar teminat altındadır.

Kişisel Eşya Gasp/Kaybolma

Sigortalının yanında bulundurduğu cüzdan, telefon, anahtar, bagaj gibi kişisel eşyanın gasp yoluyla çalınması halinde 500 TL’ye kadar olan masraf, teminat dahilindedir.

Yurt Dışı Teminatları

Yurt dışında kartlarının çalınması/kaybolması durumunda, otel faturaları için 2.000 TL’ye kadar acil avans, seyahat bileti için 2.000 TL’ye kadar yenileme avansı ve acil ihtiyaçlar için 1.000 TL’ye kadar nakit avans hizmeti, teminat güvencesindedir.

Çekici

Araç Asistans Hizmeti ile 7 gün 24 saat, limitsiz ve ücretsiz çekici hizmetinden yararlanırsınız. 10 yaş üzeri olan araçlarda çekici hizmeti sadece kaza durumunda sağlanır.

Çilingir

Ev anahtarının kaybolması/çalınması halinde veya kazaen/hırsızlık nedeniyle kilit sisteminde meydana gelen zararlarda, anlaşmalı kurumlardan çilingir hizmeti alınması halinde 100 TL’ye kadar olan hizmet bedeli, teminat altındadır.

Ücretsiz Hizmetler ve Avantajlar

Avantajlı Diş Paketi

Yılda 1 defa olmak üzere Hizmet Ağı içerisinde yer alan kurumlarda diş hekimi muayenesi, alt-üst çene diş taşı temizliği ve tek diş röntgen filmi işlemleri ücretsiz. Üstelik Türk Diş Hekimleri Birliği fiyat tarifesi ile uygun fiyatlara ağız ve diş sağlığı imkânı da bu pakette.

SORULAR

Kimler yararlanabilir?

18 yaşını doldurmuş ve medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip herkes yararlanabilir.

Bu sigortanın avantajları nedir?

Bodycard Kart Güvenlik Paketi, Akbank’a ya da diğer banka ve kurumlara ait kartlarının, anahtar, cep telefonu, cüzdan ve bagaj gibi kişisel eşyanın çalınması ya da kaybolması durumunda sana profesyonel destek sağlar. Kartlarında oluşacak izinsiz harcama riskine karşı, kayıp/çalıntı bildiriminden önce 50.000 TL’ye kadar yapılan harcamalar güvence altına alınır.

Araç Asistans Hizmeti ile 7 gün 24 saat, limitsiz ve ücretsiz çekici hizmetinden yararlanırsın.

Ev anahtarının kaybolması, çalınması, kazaen veya hırsızlık neticesinde kilit sisteminde hasar oluşması gibi durumlarda çilingir hizmeti sunar. Bu işlemle ilgili olarak ödemen gereken hizmet bedeli, 100 TL'ye kadar anlaşmalı kuruluşlarımız tarafından karşılanacaktır.

Bu sigortayı nereden satın alabilirim?

Bodycard Güvenlik Sigortası için yetkili satış kanalı Akbank Çağrı Merkezi aracılığıyla 444 25 25 numaralı telefondan satın alabilir ve detaylı bilgiye sahip olabilirsin.

Buradan Teklif alabilirsiniz

Ürün Broşürü için tıklayınız

Hırsızlık genel şartları için tıklayınız