• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/agroupsigorta
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905415507200
ŞİP ŞAK SİGORTA


     EV EŞYA SİGORTASI

   
Ürün Kodu : 4
Üretici : AKSİGORTA
Ürün Özellikleri
Gözünüz arkada kalmasın biz evinizi ve eşyanızı koruruz
        Detaylar
 
 
Detaylar

Video

Evine Ait Tüm Güvenli Detaylar Tek Çatı Altında

Ev ve Eşya Sigortası, apartmanın ortak kullanım alanları da dâhil, ev ve eşyanın başına gelebilecek her şeye özel çözümler üretti. Evine ait tüm güvenlik detaylarını tek çatı altında topladı.

Geniş Kapsamlı Sigorta

Geniş Kapsamlı Sigorta

Sadece evin ve eşyan değil, apartmanın ortak alanları, ailen ve komşularının güvenliği de Ev ve Eşya Sigortası’nın geniş teminatlarının kapsamında. Detaylar için tıkla.

Beşi Bir Yerde Hizmet

Beşi Bir Yerde Hizmet

Ev ve Eşya Sigortası evinin güvenliğini garanti altına alsın, Beşi Bir Yerde Hizmet de hayatını kolaylaştırsın. Detaylar için tıkla.

İhtiyaca Göre Seçenekler

İhtiyaca Göre Seçenekler

Kiracı ya da ev sahibi ol, evini ve eşyanı ister birlikte ister ayrı ayrı sigortalat. Dilersen evinin ve eşyalarının sigorta değerini sen belirle.

Ambulans Hizmeti  

Ambulans Hizmeti

Sadece ev ve eşyan değil, sağlığın da güvende. İhtiyacın olduğunda kapına kadar gönderilecek 7/24 ücretsiz ambulans hizmetini kullanabilirsin.

 Neler Güvende, Neleri Kapsar?

Aksigorta Ev ve Eşya Sigortası’nın kapsamı, yaşayabileceğin zor durumlar düşünülerek oluşturuldu. Evin, eşyan, ailen ve komşularının güvenliği için teminatlar ve pratik hizmetler buna göre üretildi.

Ev ve Eşya Sigortası ile Neler Güvende

  • Evin
  • Tüm Eşyan
  • Ailen
  • Komşuların

Evin

Evinin içi ve apartmanın ortak kullanım alanları da dâhil olmak üzere maruz kalabileceğin tüm fiziki ve doğrudan zararlar sigorta kapsamında.

Tüm Eşyan

Giysilerin, kişisel ve kilit altında korunması şartı ile ziynet eşyan, elektronik cihazların, hatta bebeğinin eşyası bile sigorta kapsamında.

Ailen

Sadece senin değil, evde yaşayan diğer bireylerin de ev içerisinde yaralanması veya sakatlanması durumunda tedavi masrafları ve ambulans hizmeti garanti altında.

Komşuların

İster kiracı ol ister ev sahibi, komşu evlerin senden kaynaklı maddi hasarları ya da 3. şahıslara kazayla verilen zararlardan doğabilecek tazminat talepleri de düşünüldü.

Teminatlar

Deprem

Deprem sonrasında, DASK-Zorunlu Deprem Sigortası’nın limitini aşan hasarları Deprem Teminatı karşılar.

Yangın

Yangın sonucu oluşan duman, buhar ve hararetin sigortalı ev ve eşyada neden olduğu maddi zarar, sigorta kapsamında değerlendirilir.

Yangın Mali Sorumluluk

Sigortalı ev sahibi ise kiracıya, sigortalı kiracı ise ev sahibine karşı yangın durumunda ortaya çıkan mali sorumluluk poliçe kapsamında değerlendirilir. Konut sahibi veya kiracı olarak bulunulan konutlarda, yangının komşu bina, konut veya eşyalara zarar vermesi durumunun yarattığı zarar da teminat güvencesinde değerlendirilir.

Hırsızlık

Hırsızlık sonucu çalınan kişisel, ev ve ziynet eşyası ya da hırsızın bina veya eşyaya vereceği zararları kapsar.

Kira Kaybı

Ev sahipleri için poliçe kapsamında yaşanan vakalar sonucu oluşan hasar nedeniyle mülkün kullanılamaz hale gelmesi durumunda, kira alamama riski teminat altındadır. Eğer poliçe sahibi kiracıysa ve kirayı ödediği halde poliçe kapsamında yaşanan hasar sonrası mülk kullanılamaz hale gelirse ödenen kiranın işlemeyen günlere karşılık gelen kısmı teminat altına alınır.

Enkaz Kaldırma Masrafları

Poliçe kapsamındaki riskin gerçekleşmesi halinde oluşacak enkazın kaldırılması için gerekli olan masrafların teminatıdır.

İzolasyon Zayıflığı Nedeni ile Meydana Gelen Zararlar

İzolasyon yetersizliği ya da kaybı nedeniyle yağmur/kar sularının binanın dış cephe ya da terasından veya pencere, kapı ve pervazlarından sızması nedeniyle meydana gelen zararlar teminat altındadır. Nemlenme/ısı farkı nedeniyle oluşan terleme ile küflenme sonucu sıva veya boya kabarmaları gibi iç dekorasyonda meydana gelebilecek zararlar da (Boya, badana ve onarım masrafları, olay başına ve poliçe süresince toplam 500 TL’dir.) teminata dâhildir.

Elektrik Hasarına Bağlı Gıda Bozulması

Şimşek, yıldırım gibi atmosferik vakalarda ve normal veya anormal bir elektrik akımının meydana gelmesiyle konutta bulunan sigortalı elektronik cihazlara zarar gelmesi durumunda bozulan gıdaların mali masrafları, poliçe tarafından karşılanır.

Ek Teminatlar

Dahili Su, Kara, Deniz, Hava Taşıtları Çarpması

*Poliçe süresi boyunca konuta kara, deniz, hava taşıtı çarpması sonucu yaşanacak zararlar, sigorta teminatında değerlendirilir.

Kazaen Kırılma

*Konut içerisinde bulunan ve poliçe kapsamında değerlendirilen eşyanın kazayla kırılması sonucunda meydana gelecek maddi zararlar teminata dâhildir.

Duman, Sel, Su Baskını, Kötü Niyetli Hareketler, Terör, Kar Ağırlığı, Yer Kayması Bina Sabit Tesisatı İçin Hırsızlık Teminatı

*Duman, sel, su baskını, kötü niyetli hareketler, terör, kar ağırlığı, yer kayması, bina sabit tesisatı durumları esnasında konutta yaşanacak hırsızlık durumlarında, poliçe kapsamında değerlendirilen eşyanın çalınmasıyla oluşan mali zarar karşılanır.

Su Baskını

*Sel dışında da tesisat sorunları ve her türlü su baskını sebepleri, sigorta kapsamındadır.

Üçüncü Şahıslara Karşı Mali Sorumluluk

3. şahıslara kazayla verilen maddi ve bedensel zararlardan doğabilecek tazminat talepleri teminat kapsamındadır.

Dolu

*Dolu yağışı sebebiyle sigorta kapsamında bulunan konut ve eşyaya gelen zarar teminat altındadır.

Misafirlere Ait Eşya

*Sigortalı konutta meydana gelen yangın, hırsızlık gibi durumlarda misafirlerin eşyası zarar görmüşse teminat limiti dâhilinde hasar, sigorta tarafından karşılanır.

Boya, Badana, Duvar Kâğıdı Masrafları

*Sigortalının kiracı olması durumunda, teminat kapsamına giren bir hasar nedeniyle sigortalı konuta yapılacak boya, badana ve kâğıt masrafları, sigorta teminatlarına dâhildir.

Ferdi Kaza Sigortası

*Sigortalı konut içerisinde meydana gelen kazalar sonucu sigortalı veya sigortalı ile birlikte yaşayan birinci dereceden yakınları için geçerli olmak üzere vefat ve sürekli sakatlık durumlarında tazminat ödenir. Kaza sonucu oluşan tedavi masrafları karşılanır.

Yakıt Sızdırmaları

*Yakıt sızdırmaları nedeniyle meydana gelebilecek hasarların masrafları sigorta kapsamındadır.

Hukuksal Koruma

*Sigortalı konut ile üçüncü kişiler arasında oluşabilecek uyuşmazlıklarda yapılmak zorunda olunan hukuki savunma ve dava masrafları karşılanır.

Cam Kırılması

*Teminat, kapı ve pencere camlarında, cam masa, sehpa, aynalar ve vitrin camlarında oluşacak kazaen kırılma hasarlarını kapsar.

İkametgâh Değişiklik Masrafları

*Ev ve Eşya Sigortası’nda yer alan risklerin gerçekleşmesi sonucu binanın oturulamaz hale gelmesiyle ikametgâh değiştirmek zorunda kalınması durumunda yapılacak masraflar, poliçe teminatları arasındadır.

Elektrik Hasarları

*Yıldırım düşmesinin ya da elektrik akımının konutta bulunan sigortalı elektrikli ve elektronik cihazlara doğrudan veya dolaylı olarak vereceği maddi zararları karşılar. (Diz üstü bilgisayarlar teminat haricidir.) Her bir elektrik hasarında 100 TL muafiyet uygulanır ve yıllık ödenecek tazminat, toplam 1.500 TL ile sınırlıdır.

Bahçe Ağaçları ve Süs Bitkileri

*Teminat kapsamındaki bir hasar nedeniyle konuta ait bahçe ağaçları ve süs bitkilerinin zarar görmesi halinde oluşan masraf, teminat altındadır.

Elektronik Cihaz Sigortası

*Sigortalı konuttaki teminat kapsamında bulunan elektronik cihazlar; elektrik akımı, düşme, çarpma gibi nedenlerle oluşabilecek arızalara ve kazalara karşı teminat altındadır.

Konutun Dışında Bulunan Eşyalar

Sigortalanmış eşyaların bakım, onarım, vestiyer, kuru temizleme vb. maksatla Türkiye sınırları içerisinde, geçici olarak konut dışında bulundurulmaları sırasında, poliçe kapsamındaki risklerden birinin gerçekleşmesi halinde ortaya çıkan masrafın %5’ine kadarlık kısmı teminat kapsamındadır.

Fırtına

*Fırtına sebebiyle uydu anteni, kollektör ve klima ünitelerinde oluşacak hasarların ortaya çıkardığı maliyet, sigorta kapsamındadır.

Yararlanabileceğin Ücretsiz Hizmetler

Avantajlı Diş Sağlığı Paketi

Yılda 1 defa olmak üzere tercih ettiğin anlaşmalı klinik ve hekimde; diş hekimi muayenesi, alt-üst çene diş taşı temizliği ve tek diş röntgen filmi işlemleri ücretsiz. Üstelik Türk Diş Hekimleri Birliği fiyat tarifesi ile uygun fiyatlara ağız ve diş sağlığı imkânı da bu pakette.

Su Tesisatı Hizmeti

Yılda üç defa, 450 TL’yi aşmayan su tesisatı hizmetlerinden ücretsiz yararlanabilirsin.

Elektrik Tesisatı Hizmeti

Yılda üç defa, 450 TL’yi aşmayan elektrtik tesisatı hizmetlerinden ücretsiz yararlanabilirsin.

Mobilya Mini Hasar Onarımı

Poliçe başlangıç tarihinden itibaren 1 yıl boyunca evinde oluşabilecek belirlenen limitlerdeki küçük ölçekli hasarların onarımını ücretsiz olarak yaptırabilirsin.

Sert Zemin Onarım Hizmeti

Poliçe başlangıç tarihinden itibaren 1 yıl boyunca ahşap, laminant parkeler, mermer veya granit malzemeler üzerinde oluşabilecek belirlenen limitlerdeki küçük ölçekli hasarların onarımını ücretsiz olarak yaptırabilirsin.

Döşeme ve Halı Onarım Hizmeti

Poliçe başlangıç tarihinden itibaren 1 yıl boyunca deri ve vinil döşeme, kanepe, koltuk, sandalye gibi eşyalarda oluşabilecek belirlenen limitlerdeki küçük ölçekli hasarların onarımını ücretsiz olarak yaptırabilirsin.

Leke Çıkarma Hizmeti

Poliçe başlangıç tarihinden itibaren 1 yıl boyunca döşeme kumaşlar ve halılar üzerinde oluşabilecek belirlenen limitlerdeki küçük ölçekli hasarların onarımını ücretsiz olarak yaptırabilirsin.

Buraya tıklıyarak teklif alabilirsiniz.

Ürün Broşürü için tıklayınız

Ürünle ilgili detaylı bilgiyi aşağıdaki linklerden alabilirsiniz.

Yangın Sigortası Genel Şartları
Ferdi Kaza Sigortası Genel Şartları
Hırsızlık Sigortası Genel Şartları
Cam Kırılmasına Karşı Sigorta Genel Şartları
Üçüncü Şahıslara Karşı Mali Mesuliyet Sigortası Genel Şartları