• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/agroupsigorta
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905415507200
ŞİP ŞAK SİGORTA


     PRESTİJ EVİM EKSTRA SİGORTASI

   
Ürün Kodu : G5
Üretici : GENERALİ SİGORTA
Ürün Özellikleri
Prestij Evim Ekstra, evinizi ve eşyalarınızı çok daha kapsamlı olarak güvence altına alıyor.
        Detaylar
 
 
Detaylar

Konut Paket Sigortası

Prestij Evim Ekstra Sigortası nedir?

Prestij Evim Ekstra evinizi ve eşyalarınızı çok daha kapsamlı olarak güvence altına alıyor. Kiracıysanız eşyalarınızı, ev sahibiyseniz hem evinizi hem de eşyalarınızı beyanınıza istinaden belirlenen sigorta bedeli üzerinden olası risklere karşı güvence altına alarak size ayrıcalıklı hizmet sunuyor.

Prestij Evim Ekstra ile konut binanız, eşyalarınız, dekorasyon/bina sabit kıymetleriniz ve konut içi cam ve aynalarınız zengin teminat kapsamı ile güvence altına alınmaktadır.Yangın, hırsızlık, deprem,dahili su, elektrik hasarları, izolasyon eksikliğinden kaynaklı hasarlar,elektrik hasarları, konut eşyalarının kazaen kırılması ,fırtına,dolu ve bir çok diğer riske karşı koruma sağlayan Prestij Evim Ekstra sigorta ürünün kapsamı tercihiniz doğrultusunda ek teminatlar ile ayrıca genişletilebilmektedir.

Prestij Evim Ekstra kapsamında yer alan Generali Konut Asistans ile; su, elektrik,çilingir,cam işleri, araç çekici ve diğer servislerimiz ücretsiz olarak poliçenize dahil edilmektedir.

Üstelik poliçeniz dahilinde Generali Sigorta hizmet ağı içerisinde yer alan anlaşmalı servislerler aracılığı ile evinizdeki kombi veya klimanın bakım hizmeti yılda 1 defaya mahsus ücretsiz olarak sağlanmaktadır.

Prestij Evim Ekstra Sigortası Kapsamına Dahil Riskler

Yangın İzolasyon Eksikliği (****) Duman
Hırsızlık Yangın Mali Sorumluluk (**) Enkaz Kaldırma (**)
Deprem (*****) Cam Kırılması Kara Araçları Çarpması
Sel ve Su Baskını Elektrik Hasarları (***) Hava Araçları Çarpması
Dahili Su Kazaen Kırılma (***) Misafir Eşyaları (***)
G.L.H.H.K.N.H.T. (*) Fırtına (*) Konut Asistans
Kira Kaybı (**) Yer Kayması (*) Kombi veya Klima Bakım Hizmeti
Dolu Kar Ağırlığı  

* Grev, lokavt, halk hareketleri, kötü niyetli hareketler ve Terör ile Yer Kayması nedeni ile oluşacak zararlar teminatları ikamet ettiğiniz ile göre muafiyetli verilebilecek veya kapsam dışı olabilecektir. Detaylar için lütfen acentelerimiz veya çağrı merkezimizle iletişime geçiniz.

** Yangın Mali Sorumluluk,Enkaz Kaldırma,Kira Kaybı teminatları için sağlanan azami teminat tutarları güvence altına alınan varlıkların belirli bir oranı olarak belirlenmiştir. Detaylar için lütfen acentelerimiz veya çağrı merkezimizle iletişime geçiniz.

*** Elektrik Hasarları,Kazaen Kırılma teminat limitleri azami 500 TL, Misafir eşyaları teminatı limiti ise azami 1.000 TL olarak belirlenmiştir ve tüm bu teminatlar Eşyaların güvence altına alınmış olması durumunda kapsama dahil edilmektedir.

**** İzolasyon eksikliği teminat limiti poliçe vadesi içinde 1 olayla sınırlı olmak kaydıyla azami 1.000 TL olarak belirlenmiştir ve poliçe dahilinde Dekorasyon/Bina Sabit Kıymetler teminatının alınmış olması durumunda kapsama dahil edilmektedir.

***** Deprem Teminatı kapsamına; Binanın Deprem sigorta bedeli, söz konusu binaya ait "DASK" zorunlu deprem sigorta poliçesinde kayıtlı sigorta bedelini aşan kısım olup bir deprem hasarı halinde Generali Sigorta A.Ş.'nin yükümlülüğü Doğal Afet Sigorta Kurumu'nun yükümlülüğünden sonra başlamaktadır.Konut Binasına ait aktif bir "DASK" zorunlu deprem sigortası bulunmaması halinde , Prestij Evim Ekstra poliçesi kapsamında Konut Bina’sına ait Deprem teminatı sağlanamamaktadır. Riziko adresine bağlı olarak teminat altına alınan kıymetlere Deprem teminatı sağlanamayabilecektir.

Prestij Evim Ekstra Sigortasının Farkı

Hırsızlık, yangın, dahili su, sel ve su baskını gibi standart teminatların yanı sıra:

Deprem teminatı ile Deprem, deniz depremi (tsunami) ve yanardağ püskürmesinin doğrudan veya dolaylı neden olacağı yangın, infilak, yer kayması veya toprak çökmesi sonucu sigorta kapsamına dahil edilen kıymetlerde meydana gelenler dahil bütün zararlar teminata dahildir.

İster ev sahibi ister kiracı olun; Prestij Evim Ekstra ile sahip olduğunuz varlıklar için için ihtiyaç duyduğunuz risklere karşı güvence sağlanmaktadır.

Kapı ve pencere camları, aynalar ile mobilya cam ve aynaları ve ayrıca camdan mamul masa, sehpa, buzdolabı ve vitrin camlarının (yatay camlar dahil) kırılma neticesinde uğrayacakları zararlar da güvence altına alınmıştır.

Teminat kapsamındaki risklerin gerçekleşmesi sonucu sigortalı konutta yapmış olduğunuz boya badana, duvar kağıdı, banyo/mutfak dolapları vb. dekorasyonel masraflar ile binaya ait sabit kıymetlerde oluşacak zararlar da güvence altına alınmıştır.

Teminat kapsamındaki risklerin gerçekleşmesi sonucu konutun oturulamaz duruma gelmesi sonucu kiracıysanız peşin ödediğiniz kira tutarı, ev sahibiyseniz tamirat süresince hak ettiğiniz kira tutarı da güvence altına alınmaktadır.

Teminat kapsamındaki risklerin gerçekleşmesi sonucu (doğal afetler ve hırsızlık hariç) komşu bina ve mallarında oluşacak zararlar nedeniyle sorumluluğunuz da güvence altna alınmaktadır.

İzolasyon eksikliği teminatı ile ; yağmur veya kar sonucu konutunuza sızabilecek kar veya yağmur suyunun neden olabileceği boya,badana kirlenme veya onarım masrafları teminat altındadır.

Eşyalarınızın yeni alım değeri üzerinden hasar ödemesi yapılacaktır.

Altın, gümüş ve sair kıymetli maden ile bunlardan mamül eşya, mücevher, değerli taş, inci ve benzerleri ile saat için kilit altı şartı aranmaksızın eşya sigorta bedelinin 5% ile teminat altına alınmıştır.

Nakit para, hisse senedi, tahvil ve kıymetli kağıtlar kilit altında muhafaza edilme şartı ile maksimum 500 TL'ye kadar hırszılık riskine karşı güvence altına alınmıştır.

Eşyalarınızın kazaen kırılma riski 500 TL'ye kadar güvence altındadır.

Normal veya anormal bir elektrik akımı nedeniyle elektronik cihazlarınızda ve dağıtım şebekesinde oluşturacağı zararlar 500 TL'ye kadar güvence altına alınmıştır.

Misafirlere ait eşyalar da teminat kapsamındaki risklere karşı 1.000 TL ile güvence altına alınmıştır.

Evinizdeki Kombi veya Klimanın bakım hizmeti yılda 1 defaya mahsus ücretsiz olarak sağlanmaktadır.Tamirat gereken durumlarda ise indirimli onarım fırsatından da yararlanabilirsiniz.

Generali Konut Yardım Hizmetlerinin tümünden tamamen ücretsiz olarak 7 gün 24 saat yararlanabilirsiniz.

Peşin, 4, 6 veya 9 taksit ödeme seçenekleriyle Prestij Evim Ekstra poliçenize kolayca sahip olabilirsiniz.

Küçük bir fark ödeyerek yararlanabileceğiniz hizmet ve teminatlarımız:

Artı Teminat güvencesi ile tek bir teminat ile evinizi aşağıda yer alan 9 farklı riske karşı daha güvence altına alabilmektesiniz;

  • Sigortalı Adres Dışında Bulunan Eşyalar Teminatı
  • Gıda Bozulması Teminatı
  • Eşyaların Kurtarılma,Taşınma ve Depolanma Masrafları Teminatı
  • Alternatif İkametgah Masrafları Teminatı
  • Yakıt Sızması Teminatı
  • Aile Sorumluluk Teminatı
  • Kişisel Eşyalar Gasp/Kapkaç
  • Makine Kırılması Ortak Alanlar
  • Aile Hukuksal Koruma

* Artı Teminat poliçenizi satın aldığınız kaynağa göre kapsama standart teminat olarak eklenebilmektedir.

Ev eşyalarınız arasında bulunan elektronik cihaz ve makinelerinizin ani bir nedenle arızalanması durumunu da çok küçük bir fark ödeyerek 5.000 TL'ye kadar güvence altına alabilmektesiniz.

Kendinizi ve birlikte yaşadığınız aile bireylerinizi çok küçük bir fark ödeyerek, kaza sonucu vefat ve sürekli sakat kalma durumlarına karşı aile başı 20.000 TL ve kişi başı 5.000 TL limitle güvence altına alabilmektesiniz.

Konutunuzda SGK ya bağlı çalışan hizmetliniz veya gündelikçinizin sebep olabileceği Hırsızlık hasarlarına karşı koruma; 1.000 TL teminat limiti ile poliçenize dahil edilebilmektedir.

200 Yıllık Sigortacılık Deneyimi

Generali Sigorta, 200 yıllık sigortacılık deneyimi ve 150 yıldır Türkiye’de hizmet göstermenin gururuyla müşteri memnuniyetini ilk sırada tutmaktadır.

 

Generali Konut Yardım Hizmet Kapsamı

Sunulan Hizmetler * Limit
Bilgi Hattı Hizmeti Sınırsız
Tıbbi Bilgi ve Danışmanlık Sınırsız
Ambulans ve Evde Hekim Muayene Hizmeti Kara Ambulansı x 3 Kez
Su Tesisatı Hizmeti 150 TL x 3 Kez
Elektrik Tesisatı Hizmeti 150 TL x 3 Kez
Çilingir Hizmeti 150 TL x 3 Kez
Cam İşleri Hizmeti 150 TL x 3 Kez
Araç Çekici Hizmeti Kaza veya Arıza Durumu x 1 Kez
Otelde Konaklama Hizmeti 4 Yıldızlı Otel x 3 Gün
Konutun Korunması ve Gözetimi Hizmeti 48 Saat

* Hizmet kapsamı, koşul ve şartları için lütfen acentelerimiz veya çağrı merkezimizle iletişime geçiniz.

Genel Şartlar

Genel şartlar dokümanına ulaşmak için lütfen buraya tıklayın.

TEKLİF ALMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

ÜRÜN BROŞÜRÜ İÇİN TIKLAYINIZ