• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/agroupsigorta
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905415507200
ŞİP ŞAK SİGORTA


     TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI

   
Ürün Kodu : 7
Üretici : Aksigorta
Ürün Özellikleri
En kritik ve beklenmedik sağlık risklerine uygun primlerle teminat altına alan hesaplı bir Sağlık Paketi
        Detaylar
 
 
Detaylar

Tamamlayıcı sağlık sigortası

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

SGK Anlaşmalı özel hastanelerde SGK’ nın karşılamadığı veya ücret limitlerini aşan tedavi giderlerini karşılıyor. Sağlık sorunları masraf olmaktan çıkıyor.

Aksigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası için özel anlaşma yapılan tüm sağlık kurumlarında yılda 10 defa kullanım hakkınız ile %100 olarak hizmet alabilirsiniz.

Seçimli Hizmet Ağı  

Seçimli Hizmet Ağı

İhtiyacınıza göre sizin belirleyeceğiniz iki farklı anlaşmalı kurum ağı seçeneği. Anlaşmalı Sağlık kuruluşlarını görmek için tıklayınız.

Çocuklara özel güvence  

Çocuklara özel güvence

15 günlük bebekler ve 18 yaşından küçük çocuklara özel tek başına sigorta imkanı.

 

Ömür Boyu Yenileme Garantisi  

Ömür Boyu Yenileme Garantisi

3 yıl kesintisiz sigortalı olmanız halinde «Ömür Boyu Yenileme Garantisi» hakkı.

Anlaşmalı kurumlara özel Aksigorta İndirimi  

Anlaşmalı kurumlara özel Aksigorta İndirimi

Teminatınızın olmadığı durumda ya da diğer sağlık işlemlerinizde birçok Aksigorta Anlaşmalı Sağlık Kurumu'nda özel fiyatlar üzerinden hizmet imkanı.

Teminatlar

Yatarak Tedavi Hizmetleri

  • Ameliyat
  • Hastanede tedavi
  • Kemoterapi, Radyoterapi
  • Oda / Yemek/ Refakatçi
  • Acil ulaşım Ambulans
  • Suni uzuv
  • Tıbbi malzeme
  • Evde Bakım

* Yatarak tedavi kapsamında yer alan ameliyat, hastane tedavi, suni uzuv, günübirlik tedavi ve tıbbi malzeme sağlık giderleriniz anlaşmasız olan bir kurumdan hizmet almanız halinde poliçede yer alan teminat tablosundaki limitler ile sınırlı olarak kapsamdadır.

*Yatarak tedavi için 3 ay bekleme süresi bulunmaktadır.

Ayakta Tedavi Hizmetleri

  • Doktor Muayene
  • Laboratuvar
  • Görüntüleme
  • Modern Teşhis ( MR, Tomografi vb.)
  • Fizik Tedavi

*Ayakta tedavi teminatında bulunan 10 defa doktor muayenesine bağlı olarak uygulanacak tetkikler (tahlil, röntgen, ileri tanı yöntemleri, fizik tedavi) yine aynı muayene limiti içinden karşılanacaktır.

*Ayakta tedavi hizmetleri için bekleme süresi bulunmamaktadır.

*Ayakta tedavi teminatında SGK kapsamında ve yasal olarak doktor muayenelerinde ödemekle yükümlü olunan tutar sigorta kapsamında değildir.

Doğum ve Rutin Kontroller

  • Doğum (limitsiz)
  • Doğum Rutin Kontroller ( doktor muayene / laboratuvar / görüntüleme )

*Doğum teminatı için 12 ay bekleme süresi bulunmaktadır.

*Doğum ve rutin kontroller sadece sadece Anlaşmalı Sağlık Kuruluşlarında geçerlidir.

Not: Poliçe sadece T.C. sınırları içerisinde geçerlidir. Yurtdışında ve KKTC’de geçerli değildir. SGK tarafından sağlanan genel sağlık sigortasının aktif olmadığı durumlarda sigortalı poliçeden faydalanamaz. Genel Sağlık Sigortası’nın aktif hale gelmesiyle poliçe kullanıma uygun hale gelir. İlaç giderleri sigorta kapsamında değildir.

Ürün özel şartları kapsamında istisna ve bekleme süresi olan sağlık durumları/ hastalıklar ve diğer detaylar için özel şartları inceleyebilirsiniz.

SORULAR

Kimler Aksigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yaptırabilir?

0-55 yaş arasındaki SGK tarafında kapsam altında olan kişiler tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırabilir. Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırabilmenin ön koşulu SGK’nın aktif olmasıdır.

Aksigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası nasıl kullanılır?

Tamamlayıcı sağlık sigortası satın aldığınız andan itibaren, ayakta tedavileriniz için kullanmaya başlayabilirsiniz. Yatarak tedaviler için beklemeniz gereken bir süre vardır, 3ay. Bu süre dolmadan yatarak tedavileriniz ile ilgili masraflar karşılamaz.

Bu Sigortayı çocuklar için yaptırabilirmiyiz?

Evet, 18 yaş altı çocuklarda Genel Sağlık Sigortası (GSS) devlet tarafından ödendiği için tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırılabilir. Yeni doğan bebeklere doğumdan 15 gün sonra tek başına sigorta poliçesi düzenlenebilir.

Bu Sigortayı öğrenciler yaptırabilir mi?

Tüm öğrenciler 24 yaşı bitene kadar SGK’lı anne veya babadan dolayı SGK’lıdır. Yeni uygulamada sadece bu kişilerin öğrenci olduklarını öğrenci işlerinden alacakları bir yazı ile SGK’ya bildirmeleri gerekmektedir. Dolayısıyla sigorta yaptırabilirler. Aksigorta tamamlayıcı Sağlık sigortası ile istedikleri plan ve hastane ağına göre seçim yaparak sigortaya sahip olabilirler.

Ömür boyu yenileme garantisi nedir?

Tüm öğrenciler 24 yaşı bitene kadar SGK’lı anne veya babadan dolayı SGK’lıdır. Yeni uygulamada sadece bu kişilerin öğrenci olduklarını öğrenci işlerinden alacakları bir yazı ile SGK’ya bildirmeleri gerekmektedir. Dolayısıyla sigorta yaptırabilirler. Aksigorta tamamlayıcı Sağlık sigortası ile istedikleri plan ve hastane ağına göre seçim yaparak sigortaya sahip olabilirler.

yatarak tedavi kapsamında anlaşmasız doktor ücreti nasıl değerledirilir?

Anlaşmasız kurum doktor ücretini, 'Anlaşma Harici Kurum' teminat limiti ve ödeme yüzdesi dahilinde, poliçe özel şartlarınız kapsamında sonradan ödeme sürecine göre talep edebilirsiniz.

Ayakta tedavi kapsamı nedir kaç adet muayene hakkım var?

24 saati aşmayan ve hastanede yatmanızı gerektirmeyen durumlarda kullanılır. Doktor muayenesi, röntgen, laboratuvar tetkikleri ve ileri tanı yöntemlerine ait giderler ayakta tedavi kapsamında karşılanır. Aksigorta tamamlayıcı sağlık sigortası ürününde 10 adet muayene limiti vardır. Aynı doktora bağlı yapılan tüm işlemler 1 muayene hakkınız içinde değerlendirilir.

Yatarak Tedavi Teminatı nasıl kullanılır?

Yatarak tedavi teminatı, poliçe başlangıç tarihinden 3 ay sonra aktif hale gelir. 24 saatten az olmamak şartıyla, hastanede yatmayı gerektiren durumlarda yatış ve tedavi masrafları ile birlikte acil durumlardaki harcamaları kapsamaktadır.

Sürekli kullandığım cihaz yada ilaç sigorta kapsamında mı dır?

Hayır, poliçe kapsamında ilaç ya da gözlük teminatı bulunmamaktadır.

İstediğim zaman iptal edebilirmiyim?

Evet, poliçenizi istediğiniz zaman iptal ettirebilirsiniz. Poliçeniz gün üzerinden iptal edilebilecek olup, poliçe başlangıç tarihinizden itibaren geçen süre ve ödenen toplam tazminat tutarı dikkate alınarak prim iade tutarınız belirlenecektir. İptal ve iadeler için detaylı bilgiyi Aksigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Özel Şartları’ ndan inceleyebilirsiniz

              

Teklif almak için, Buraya tıklayınız.

BROŞÜR İÇİN TIKLAYINIZ   

Ürünle ilgili detaylı bilgiyi Sağlık Sigortası Genel Şartları linkinden alabilirsiniz.